Storstädning

Behöver ni storstädning i Norrköping?

Räcker inte orken till för att hinna med att städa? Vill du lägga tiden på andra aktiviteter? Storstädning i Norrköping är något av vår specialitet och har många referenser och goda omdömen. Kvalite och Flexibelitet.

Varför välja Komplettstäd – Storstädning?

  • Lokala och välkända
  • Kollektivavtalanslutna
  • Alltid nöjd-kund-garanti
  • SRY utbildad personal
  • Sak och Ansvarsförsäkring

Kan man få skattereduktion på tjänsten?

Tjänsten ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster (RUT), du betalar bara 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Så kommer du igång med storstäd

Vi vill gärna ge dig ett så rättvist pris som möjligt inför din storstädning. Det betyder att ju mer information vi får, desto pricksäkrare offert kan vi skicka ut.

Vi gör gärna ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom uppdrag och därefter lämna en offert på storstädningen.

Eller så fyller ni i formuläret så gott ni kan så kontaktar vi er om vi har frågor, alternativt lämnar vi offert direkt om underlaget räcker.

Ingen storstädning är för liten eller för stor för oss.

Försäkringar och tystnadsplikt

Ansvarsförsäkring är en självklarhet för att ge maximalt trygghet för dig som kund. Vi jobbar kontinuerligt med att se över våra försäkringar och sättet vi förbättrar arbetet för att skapa maximalt med trygghet.

Tystnadsplikten är en viktig förutsättning för att du som kund ska bygga förtroende för oss. Innan vi påbörjar en storstädning i erat hem tecknas ett sekretessavtal med yppandeförbud och säkerhetsrutiner som följs strikt av vår personal.

Gör en intresseanmälan