Trappstädning

I flerfamiljsfastigheter så blir det snabbt smutsigt i trappor och i andra gemensamma utrymmen. 

Genom att anlita oss som städföretag för er fastighets trappstädning kan ni se fram emot rena och väldoftande trapphus, även under vintern då mycket smuts följer med in.

I ett trapphus drar man in en hel del smuts framför allt under vintern då snö, sand och salt fastnar på skorna och följer med in i trapphuset. Att ha smutsiga trapphus leder ofta till irritation hos de boende. Sand, grus och andra smutspartiklar bidrar också till att trappor och stengolv slits snabbare vilket efter ett tag ger permanenta skador som inte går att tvätta bort. Med ett rent trapphus så ökar man inte bara trivseln för de boende utan förebygger även slitage.

När din bostadsrättsförening eller bostadsföretag anlitar oss som städföretag för fastighetens trappstädning kan ni själv skräddarsy städprogrammet. Ni bestämmer också hur ofta ni vill att städningen ska utföras, vanligtvis en gång per vecka och lite oftare under vintertid. Vid en trappstädning är det inte bara trapporna som städas utan även entrén och ofta även andra gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga.

När du anlitar oss som städföretag för er trappstädning så är det yrkeskunniga och erfarna städare som utför arbetet. Vi använder bara miljövänliga rengöringsmedel som lämnar en ren doft efter sig. Självklart har vi ansvarsförsäkring och lämnar alltid garantier på vårt utförda arbete. Det gör att du kan vara trygg med att arbetet utförs korrekt och med perfekt resultat.

Detta ingår i vår standard trappstädning!

När vi utför trappstädning så börjar vi alltid på översta plan och arbetar oss sedan nedåt våning för våning. Det gör städningen effektiv samtidigt som inte smuts flyttas runt i trapphuset.

I trapphuset sopas golven och trappstegen och fukttorkas sedan med mopp. Fläckar på väggar och ledstänger torkas av med fuktig trasa. Även element, fönsterbrädor och andra detaljer i trapphuset torkas av med fuktig trasa. Finns fasta mattor i trapphuset så dammsugs dessa.
Finns hiss så torkas väggar av, golven sopas och fukttorkas och speglar och fönsterglas putsas.
Nere i entrén så sopas och fukttorkas golven. Glas i entrédörren putsas, skrapgaller eller skrapmatta rengörs och eventuella lösa entrémattor skakas.

I tvättstuga så sopas golv och fukttorkas. Tvättmaskiner och andra vitvaror torkas av. Luddfilter töms och rengörs och slutligen slängs sopor.

Du som kund kan självklart beställa till extra tjänster vid behov så som fönsterputsning i trapphus, rengöring av armatur, lägenhetsdörrar, karmar, lister och beslag. Det går även att beställa storstädning i tvättstuga, cykelrum, källare och andra gemensamma utrymmen. 

Komplett städning för företag.

Växer ditt företag? Hinner ni inte med att städa internt börjar det bli hållbart att hantera? Om man ser rent ekonomiskt på att ta in städning så är det alltid en vinstaffär. Låt din personal göra det de är anställda till och låt oss på Komplett städ sköta städtjänsterna åt er.

Varför Komplettstäd för företag?

Utbildad personal med kollektivavtal
  • Vi har som mål att alla anställda ska bli SRY utbildade. SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering. Komplett städ satsar på kvalité – SRY utbildning är en självklarhet.
Ansvarsförsäkring
  • Ansvarsförsäkring är en självklarhet för att ge maximalt trygghet för dig som kund. Vi jobbar kontinuerligt med att se över våra försäkringar och sättet vi förbättrar arbetet för att skapa maximalt med trygghet.
Miljövänligt städmaterial ingår
  • Vi använder endast miljövänliga produkter och så lite kemikalier som möjligt. Vi ser även till våra rutiner och städupplägg så att vi alltid har miljö i fokus när vi utför våra tjänster.
Kvalitetsgaranti
  • Vi lämnar alltid garantier på våra uppdrag. Det innebär att om någon städning inte blir godkänd så åtgärdar vi det kostnadsfritt. Fel anmälan måste ske senast 7 dagar efter slutfört uppdrag.

Så funkar det

Som företagskund får alla anställda i företaget 25% rabatt på alla våra privata tjänster.

Kontakta våra säljare eller använd dig av formuläret nedan. Vi bokar ett kostnadsfritt möte där vi får presentera oss. Vi går igenom och ger råd för just ert företags behov. Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning städningen sker. Vi vill givetvis ge råd och tips och lämnar en offert på städningen. De flesta av våra kunder städar vi minst en gång i veckan för, men ni bestämmer helt själva efter era behov.

Kontakta oss här