Vi är Komplettstäd

Det här är vi

Komplett städ är ett ungt, modernt, nytänkande städbolag som funnits sedan 2015

Vi finns i främst Norrköping och Linköping men har kunder även i angränsande städer. Vårt främsta mål är att alltid leverera städhjälp med hög och särklass kvalitet. Våra kunder får välutbildad trevlig personal, städning med tydliga arbetsbeskrivningar och checklistor.

Vi hjälper dig rätt

Att beställa en tjänst ska vara enkelt och tryggt, självklart kan vi anpassa just en städning efter dina önskemål, det gör du enkelt med våra duktiga säljare. Det är inte alltid lätt att få städningen av ens lokaler att fungera.

Komplett städ är ett kundfokuserat företag vilket innebär att vi sätter dig som kund i centrum; dina behov, dina önskemål. Vi hjälper dig gärna med vad som behövs och vad som är tillräckligt. Låt oss sitta ner, planera och ge er en gratis offert. Vi kan även provstäda för att ge er maximal anpassad städning för era behov.

Nöjd-kund-garanti

Vi kommer självklart tillbaka och åtgärdar om du mot förmodan inte är nöjd med vårt arbete.

Kom ihåg att anmäla din reklamation senast sju dagar efter utfört arbete. Vår personal är under sekretess så ni kan känna er trygga i både hemmet och på kontoret.

Miljöpolicy

Komplett städ skall genom ett aktivt och planerat miljöarbete bidra till en långsiktig hållbar utveckling som inte skadar vår miljö och som leder till ständiga förbättringar.

Detta innebär att:

  • Vi ska följa miljölagar och förordningar och med denna policy som grund regelbundet granska verksamheten ur miljösynpunkt.
  • Vår personal informeras och kompetensutvecklas fortlöpande för att öka miljömedvetandet.
  • Vi samverkar med våra leverantörer för att minska vår miljöpåverkan.
  • Vi arbetar aktivt med att i så stor utsträckning som möjligt sluta kretsloppet genom återanvändning och materialanvändning av det vi köper.
  • Vi har stor öppenhet i miljöfrågor mot kunder, myndigheter och allmänheten.

SRY-utbildade

Vi har som mål att alla anställda ska bli SRY utbildade.

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering. Komplett städ satsar på kvalité – SRY utbildning är en självklarhet.