Fönsterputs i Linköping

Behövs det en fönsterputsning? Komplett Städ erbjuder fönsterputs i Linköping för både företag och privatpersoner. Våra medarbetare har lång erfarenhet inom sitt yrke och strävar alltid efter att du som kund ska bli nöjd med det utförda arbetet.

Kontakta oss genom formuläret på sidan eller direkt på telefon för en helt kostnadsfri offert för fönsterputsning.

Med Komplett Städ får du alltid:

  • Prisgaranti
  • Nöjd kund-garanti
  • 7 dagars städgaranti
  • Inga dolda avgifter
  • Hjälp med ansökan om RUT-avdrag
  • Ett lokalt städföretag med kollektivavtal och F-skattsede

Komplett Städ - din lokala fönsterputsare i Linköping

Att utföra en fönsterputs som ger ett bra resultat kräver både erfarenhet, kunskap och noggrannhet. I vissa fall krävs även en stor portion mod då fönsterputsning ibland utförs på höga höjder och svåråtkomliga platser.

Våra fönsterputsare på Komplett Städ har lång erfarenhet och besitter den kunskap om fönstertyper, modeller och glas för att du som kund ska bli nöjd med arbetet.

För att boka en fönsterputs/fönstertvätt i Linköping eller få en kostnadsfri offert fyller du i kontaktformuläret på sidan så kontaktar vi dig direkt. Vi hjälper både privatpersoner och företag med fönsterputs och övriga städtjänster i Linköping med omnejd.

Alltid 7 dagars städgaranti

På alla våra städtjänster ger vi alltid en städgaranti på sju dagar efter utfört arbete. Det innebär att om du som kund inte skulle vara nöjd med det arbete vi utfört kan du när som helst inom sju dagar kontakta oss så kommer vi tillbaka och rättar eventuella brister med fönsterputsningen kostnadsfritt.

Så utför vi en fönsterputs i Linköping

För att vi ska kunna utföra bästa möjliga arbete är det viktigt att vi får rätt typ av information som till exempel om fönsterna som ska tvättas är av modellen enkelglas med bara en fram och baksida eller om fönstret är öppningsbart. Är det öppningsbart kallar vi det dubbelglas med fyra ytor ska rengöras.

Enkelglas = Glas med endast fram och baksida.
Dubbelglas= Öppningsbara fönster med fyra ytor som ska rengöras.

Även antalet fönster som ska rengöras ska vara med för att vi ska kunna ge ett korrekt kostnadsförslag.

Efter att du godkänt offerten vi skickar går vi igenom praktiska steg som när fönsterputsningen ska utföras och hur vi får tillgång till bostaden.

Vi tvättar alltid fönsterkarmarna och använder endast miljövänliga produkter på Komplett Städ.

Ingår fönsterputs i RUT-avdraget?

Ja, fönsterputs ingår i kategorin hushållsnära tjänster på RUT-avdraget. Det innebär att du endast betalar 50 % av arbetskostnaden som dragits av direkt på fakturan du får från oss. Du behöver alltså inte själv ansöka om RUT-avdrag, vi sköter det åt dig.

Gör en intresseanmälan

Frågor & svar - Fönsterputs i Linköping

Hur mycket kostar det att anlita en fönsterputsare?

Hur mycket det kostar att anlita en fönsterputsare varierar beroende på flera parametrar såsom; antal fönster som ska tvättas, om fönsterna har enkelt eller dubbelglas och storlek. För att vi ska kunna ge ett korrekt kostnadsförslag är det bäst att du kontaktar oss och berättar om antal fönster och typ av fönster som ska rengöras.

Vad är kostnaden för fönsterputs av en inglasad balkong?

För att ge ett rättvist kostnadsförslag på vad en fönsterputs av en inglasad balkong skulle kosta måste vi först få veta hur stor balkongen är. I vårt kostnadsförslag ingår alltid rengöring av båda sidor av glaset, torkning samt rengöring av balkongdörr och fönsterkarmar. Kontakta oss så återkommer vi direkt med en offert!