Flyttstädning

Ska ni flytta ut till nya lokaler? Då är det viktigt att man lämnar lokalerna i gott skick. 

Fokusera på att komma igång med er verksamhet så snabbt som möjligt så hjälper vi er med flyttstädningen. Som med alla våra andra tjänster så lämnar vi garanti på alla våra arbeten vilket innebär att om det är något som inte blir godkänt så åtgärdar vi det kostnadsfritt.

Komplett städning för företag.

Växer ditt företag? Hinner ni inte med att städa internt börjar det bli hållbart att hantera? Om man ser rent ekonomiskt på att ta in städning så är det alltid en vinstaffär. Låt din personal göra det de är anställda till och låt oss på Komplett städ sköta städtjänsterna åt er.

Varför Komplettstäd för företag?

Utbildad personal med kollektivavtal
  • Vi har som mål att alla anställda ska bli SRY utbildade. SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering. Komplett städ satsar på kvalité – SRY utbildning är en självklarhet.
Ansvarsförsäkring
  • Ansvarsförsäkring är en självklarhet för att ge maximalt trygghet för dig som kund. Vi jobbar kontinuerligt med att se över våra försäkringar och sättet vi förbättrar arbetet för att skapa maximalt med trygghet.
Miljövänligt städmaterial ingår
  • Vi använder endast miljövänliga produkter och så lite kemikalier som möjligt. Vi ser även till våra rutiner och städupplägg så att vi alltid har miljö i fokus när vi utför våra tjänster.
Kvalitetsgaranti
  • Vi lämnar alltid garantier på våra uppdrag. Det innebär att om någon städning inte blir godkänd så åtgärdar vi det kostnadsfritt. Fel anmälan måste ske senast 7 dagar efter slutfört uppdrag.

Så funkar det

Som företagskund får alla anställda i företaget 25% rabatt på alla våra privata tjänster.

Kontakta våra säljare eller använd dig av formuläret nedan. Vi bokar ett kostnadsfritt möte där vi får presentera oss. Vi går igenom och ger råd för just ert företags behov. Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning städningen sker. Vi vill givetvis ge råd och tips och lämnar en offert på städningen. De flesta av våra kunder städar vi minst en gång i veckan för, men ni bestämmer helt själva efter era behov.

Kontakta oss här