Mattvätt i Norrköping

Komplett Städ erbjuder mattvätt för företag och privatpersoner i Norrköping samt resterande delar av Östergötland. Oavsett om ni är ett företag som behöver återkommande mattvättning eller en privatperson som behöver mattvätt för enstaka tillfällen är Komplett Städ det självklara valet.

Hos Komplett Städ får du alltid:

 • Nöjd kund-garanti
 • Prisgaranti
 • Samma pris
 • Ett lokalt förankrat städföretag
 • Inga dolda avgifter
 • Ett företag som innehar kollektivavtal och F-skattesedel

  Kontakta oss på Komplett Städ för att boka mattvätt i Norrköping, både som företag och privatperson.

Mattvätt för företag och privatpersoner i Norrköping

På Komplett Städ har vi lång erfarenhet inom all typ av städ där vi har specialiserat oss på att erbjuda högkvalitativ mattvätt för både privatpersoner och företag i Norrköping.

Vi vet hur man behandlar olika mattyper för en skonsam och effektiv djuprengöring som tar bort de allra svåraste fläckarna.

Vi använder avancerad teknik och utrustning av högsta kvalitet som garanterar en djuprengöring, borttagning av smuts, fläckar och allergener.

Mattvätt efter kundens preferenser

Komplett Städ anpassar sig efter kunden och erbjuder mattvätt för både företag och hemmet, oavsett om du är i behov av enstaka eller regelbunden mattvätt.

För företag

På Komplett Städ förstår vi vikten av en ren och professionell arbetsmiljö. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för företag där vi utför regelbunden mattvätt och extra insatser vid behov som till exempel under vintertid.

Oavsett om det gäller kontor, hotell, restauranger eller butiker ser vi till att dina mattor alltid är i bästa möjliga skick.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert för mattvätt och ett skräddarsytt upplägg för just ert företag.

Hur fungerar mattvätt?

För att underlätta för företag kommer vi ut och hämtar smutsiga mattor samt ersätter med nytvättade. Vi erbjuder givetvis samma tjänst för privatpersoner men det går också bra att komma till oss med dina mattor.

I vår mattvätt ingår alltid:

 • Djuprengörande mattvätt - en djupgående rengöring för att ta bort den mest ingrodda smutsen
 • Fläckborttagning - Vi använder den senaste tekniken för att ta bort alla typer av fläckar
 • Luktborttagning - Tar bort oönskade lukter från mattan och återställer en fräsch doft
 • Skyddande behandling - Genom att ge en skyddande behandling förlängs mattans livslängd

Miljömedveten mattvätt med Komplett Städ

På Komplett Städ använder vi oss endast av skonsamma samt miljövänliga rengöringsmedel som är säkra för både människor, husdjur och som inte är skadlig för miljön.

Mattvätt i Norrköping med RUT-avdrag

Som privatperson har du rätt till RUT-avdrag för mattvätt. Vi drar av RUT-avdraget direkt på fakturan du får från oss och hjälper dig även med ansökan hos skatteverket.

Vill du läsa om RUT-avdrag för hushållsnära tjänster kan du göra det på skatteverkets hemsida här.

Alltid nöjd-kund-garanti

Vi vill alltid att alla våra kunder ska vara 100 % nöjda med de städtjänster vi erbjuder. Därför erbjuder vi nöjd-kund-garanti vilket innebär att om du som kund mot förmodan skulle vara missnöjd med vårt arbete ser vi alltid till att komma tillbaka och rätta eventuella felaktigheter.

Gör en intresseanmälan

Frågor och svar - Mattvätt Norrköping

 

Vad kostar mattvätt?

Priset för mattvätt varierar beroende på flera faktorer som mattans storlek, antal mattor som ska tvättas, material och smutsighetsgrad. För exakt pris rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert baserat på just dina specifika behov.

Var kan man tvätta sin matta?

Vi gör enkelt för dig som företag eller privatperson och kommer ut till där vi kan utföra tvätten på plats. Det andra alternativet är att vi tar med oss mattorna till vår tvättanläggning och kör tillbaka dem så fort de är tvättade och rena.

Hur ofta behövs mattvätt?

Hur ofta en matta behöver tvättas beror på dess användningsområde och exponering för smuts. Generellt för mattor i hem är det bra att göra en tvätt minst en gång per år. För mattor med högre “trafik”som i butiker och entrér bör de tvättas en gång var 1-3 månad.