Hemstädning Norrköping

Underlätta din vardag och kom hem till ett skinande rent hushåll med hemstädning i Norrköping genom oss på Komplett Städ. Vi hjälper dig med den vardagliga städningen så att du får mer tid över till andra roligare saker. Oavsett om du vill ha städhjälp veckovis eller månadsvis tar vi fram ett schema som passar just dina önskemål och hushåll.

Med hemstädning från Komplett Städ får du alltid:

 • Pris & nöjd kund-garanti
 • Samma pris på vardagar och helger
 • Alltid sju dagars städgaranti
 • Ett städföretag med lokal förankring, F-skattsedel och kollektivavtal
 • Hemstäd utan dolda avgifter
 • Hjälp med ansökan om RUT-avdrag

Hemstäd i Norrköping med kvalite och lokalanknytning

Letar du efter ett seriöst städbolag för hemstädning i Norrköping? Komplett Städ erbjuder högkvalitativ hemstädning i hela Norrköping med omnejd.

Vi hjälper dig att hålla hemmet rent och fräscht när tiden inte räcker till. Genom att anlita oss för städhjälp i Norrköping får du mer tid till det du vill göra och kan luta dig tillbaka när vi gör ditt hem skinande rent.

Oavsett om du vill ha städhjälp en gång i veckan eller en gång månaden anpassar vi oss till dina önskemål och skräddarsyr en städservice som är bäst lämpad för dig.

Räcker inte tiden till eller vill du helt enkelt slippa städning som moppning, damning,  torkning och dammsugning i hemmet kan vi på Komplett Städ avlasta din vardag. Kontakta oss för en kostnadsfri offert för städhjälp.

Vad ingår i hemstädning?

Vår hemstädning kan anpassas till dina önskemål. Vi använder oss av det städmaterial som du tillhandahåller i hemmet men kan självklart hjälpa till med inköp av redskap och städartiklar. Efterfrågar du en städning som kräver specifika redskap kan vi såklart bistå med det också.

Efter den första hemstädningen kommer vi att få en bättre bild av vilka behov och önskemål du har samt hur lång tid det kommer ta.

I hemstädning från Komplett Städ ingår alltid:

 • Dammsugning av mattor och golv
 • Dammtorkning av möbler, hyllor och lister
 • Rengöring av speglar och dörrar
 • Moppning av golv
 • Rengöring av toalett(er), duschutrymme,
 • badkar, handfat och blandare
 • Rengöring av spis, vitvaror, diskho, diskbänk, köksluckor och övriga köksytor
 • Tömning och rengöring av sop & papperskorgar

Alla bostadens utrymmen; vardagsrum, hall, badrum, tvättstuga, sovrum och kök städas alltid varje gång vi kommer.

Fönsterputs ingår inte i vårt normala utbud men kan självklart läggas till i den städplan vi upprättar tillsammans.

Är det andra utrymmen som ska städas behöver du bara informera oss om det så lägger vi in det i ditt personliga städupplägg.

Personligt anpassad hemstädning i Norrköping - tilläggstjänster

Utöver det som alltid ingår i vår hemstädning kan du på Komplett Städ anpassa vilken städning vi ska utföra och göra tillval efter dina önskemål.

Populära tillval för att komplettera den hemstädning vi utför brukar vara:

 • Fönsterputsning
 • Bäddning av säng och sängkläder
 • Strykning och vikning av kläder
  Tvättning av kläder
 • In- och utplockning av diskmaskinen

Du bestämmer helt själv vad som ska städas och kan enkelt lägga till och ta bort vilka städmoment som ska utföras.

Är det något du vill ska ingå i hemstädningen som inte finns i listan? Kontakta oss och berätta vad du vill få städat så tar vi fram en lösning.

Rutavdrag för hemstädning i Norrköping?

Du får göra avdrag på hushållsnära tjänster där hemstädning inkluderas. Rutavdraget innebär att 50 % av arbetskostnaden dras av.

Vi hjälper dig med ansökan om rutavdraget hos Skatteverket och drar av det direkt på fakturan du får från oss. Du behöver med andra ord inte göra någonting utan vi sköter hela processen med ansökan om rutavdrag.

Vill du få mer information om villkor för rot- och rutavdrag kan du besöka Skatteverkets hemsida här.

Så bokar du städning i Norrköping med Komplett Städ

Det är enkelt att boka hemstädning i Norrköping genom Komplett Städ. Kontakta oss på telefon eller e-post. I samband med att du kontaktar oss kan du berätta var städningen ska utföras, typ av bostad, yta i kvadratmeter som ska städas och om du önskar några tilläggsval utöver den standard städningen.

Vi kommer sedan ut och besöker dig på plats och tar fram en städoffert speciellt anpassad efter dina önskemål och städbehov.

Därefter kommer vi hem till dig och utför den första städningen som vi sedan utvärderar tillsammans och ser om något städmoment ska läggas till eller tas bort.

 

 1. Kontakta oss på telefon eller e-post
 2. Vi kommer ut på ett personligt besök
 3. En städplan upprättas efter önskemål
 4. Vi kommer och genomför en provstädning på utsatt datum efter överenskommelse

Hemstädning i Norrköping med nöjd kund-garanti

På Komplett Städ värdesätter vi kunden framför allt annat. Vårt mål är att alltid leverera den bästa möjliga hemstädningen där kunden alltid är nöjd med den service vi erbjuder. 

Därför erbjuder vi alltid en nöjd kund-garanti vilket garanterar att vi alltid utför städuppdrag enligt överenskommelse med högsta kvalité.

Skulle du inte vara nöjd med städningen erbjuder vi städgaranti i sju dagar efter utförd hemstäd vilket innebär att du kan påpeka eventuella brister i städningen så kommer vi ut och åtgärdar dem direkt.

Gör en intresseanmälan

Frågor och svar - Hemstäd Norrköping

 

Vad kostar hemstäd i Norrköping en gång i månaden?

Hur mycket en hemstädning kostar beror på hur stor bostaden är som ska städas och hur lång tid det tar att utföra städningen. I och med att önskemål och antal kvadratmeter som ska städas ofta skiljer bland olika kunder är det bäst att kontakta oss så återkommer vi direkt med en städoffert.

Hur ofta ska man ha hemstäd?

Det är väldigt individuellt hur ofta man vill ha hemstädning. Småbarn och husdjur gör ofta så att behovet av städning är större. En bra utgångspunkt är att ha hemstädning en gång veckan vilket brukar räcka för de allra flesta hushåll.

Hur lång tid tar en hemstädning?

Tiden det tar att städa ett hem varierar beroende omfattningen av städningen samt storleken på hemmet. I genomsnitt tar en hemstädning 2-4 timmar att genomföra.