Flyttstädning

Effektiv flyttstädning i Norrköping

När man äntligen packat klart och kört iväg med allt bohag kan det kännas alldeles för mycket att sätta igång en omfattande flyttstädning.

Man vill förståeligt nog lägga all energi på sitt nya hem. Flyttstädning är inte bara jobbigt och komplicerat utan kan vara stressigt att hinna med.

Vi har lång erfarenhet av flyttstädning och hjälper dig planera och utföra en effektiv städning, vare sig du flyttar inom eller ifrån Norrköping. Självklart får du garanti på att jobbet utförs enligt de rekommendationer som finns.

Varför välja Komplettstäd – Flyttstädning?

  • Lokala och välkända
  • Kollektivavtalanslutna
  • Alltid nöjd-kund-garanti
  • SRY utbildad personal
  • Sak och Ansvarsförsäkring

Kan man få skattereduktion på tjänsten?

Tjänsten ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster (RUT), du betalar bara 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Så funkar det

Vi har lång erfarenhet av flyttstäd och är experter på att planera och utföra arbetet. Kontakta oss på Komplett städ tidigt via formuläret för att snabbt få ett prisförslag och inofrmation om tjänsten och om tex praktiskt hantering av nycklar m.m.

När man lämnar bort flyttstädning ska man känna sig trygg – det kan du Komplett städ älskar det vi gör – in i minsta detalj. Du lämnar efter dig ett skinande hem.

Gör en intresseanmälan